joi, 5 decembrie 2013

Se apropie Anul Nou. Ne pregatim sa-l intampinam cu urari de voie buna

Fie ca spiritul sarbatorilor de iarna sa patrunda in casa si in sufletul tau si al tuturor celor dragi! Iubirea, bucuria, intelepciunea si generozitatea sa va fie calauza in 2014 ! In speranta unui an mai bun, va trimit un strop de incredere si fericire!

Când ultimele file cad din mii de calendare, se-aprind steluţe-n crengi de brad ca semne de urare. Când toţi urează celor dragi cuvinte de mărire, venim şi noi să vă urăm: La multi ani mult noroc şi multă, multă fericire! Poti citi mai multe mesaje si urari pentru anul nou 2014 pe Blogul lui Costel.

Îţi doresc toate cele bune în noul an. Să începi perfect cu luna Ianuarie, să ai parte de dragoste în Februarie, să fii înconjurat de pace în Martie, să nu ai nicio grijă în Aprilie, să fii fericit în Mai, să zâmbeşti din Iunie pană în Noiembrie, şi să te bucuri în Decembrie. La mulţi ani!

Frumusetea iernii cu albul fulgilor de nea presarati peste gandurile noastre, cu dulcele ecoul al colindelor, cu imaginea in suflet a celor dragi, ne va petrece intr-un nou an impliniti, iubiti, fericiti. Sa avem un 2014 asa cum ni-l dorim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu